• VBSA awarded ECOVADIS label

• Banner

Lever for side window seals

BMR-1488

Lever to unclip the side window frame for easy removal

Please log in to your account to display prices
Quantity

Product Details
BMR-1488
30 ayn? kategorideki di?er ürünler:

Referans: ASP-20-PACK

Taşınabilir pille çalışan süpürge, emer ve üfler - 2 pille birlikte verilir

Pille çalışan süpürge 2 pil ve 1 şarj cihazı ile birlikte verilir ASP-20-PACK pille çalışan elektrikli süpürge, küçük temizlik işleri için ideal bir araçtır ve optimum güç ve uzun otonomi sunar. Yüksek güçlü 2 vitesli motoru (130W ve 200W) ile hem profesyonellerin hem de ev sahiplerinin ihtiyaçlarına mükemmel şekilde uyar. Hem katıları hem de sıvıları...

Referans: ENROUL-DEV

Siyah metal duvar dispenseri

Pratik ve dayanıklı bir atölye düzeni için tasarlanmış siyah metal duvara monte hortum makaramızı seçin. Duvara montajı sayesinde bir bölmeye, çalışma tezgahına, duvara veya ahşap rafa kolayca monte edilebilir ve çalışma alanınızı optimize etmenizi sağlar. Güvenli ve istikrarlı bir tutuş sağlayan sağlam bir sıkıştırma tekerleği sayesinde montajı hızlı ve...

Referans: ASP-20-CHARGEUR

ASP-20-PACK taşınabilir akülü süpürge için şarj cihazı

ASP-20-CHARGER, ASP-20-PACK el tipi süpürgenin 20V - 4Ah Lityum aküsünü hızlı ve verimli bir şekilde şarj etmek için tasarlanmıştır. Daha fazla özerklik için güvenli, optimize edilmiş şarjı garanti eder. Teknik Özellikler: Giriş gerilimi: 220V Çıkış gerilimi: 20V Uyumluluk: 20V - 4Ah Lityum akü (REF. ASP-20-BAT) Şarj süresi: Yaklaşık 90 dakika LED...

Referans: MBS

SADURR® Kullanılmış kartuşlar için ayrı koruyucu

MBS kartuş koruyucumuz, açılmış ön cam yapıştırıcısı, dolgu macunu veya silikon kartuşlarınızı hermetik olarak kapatılmış, kuru bir ortamda saklamanızı ve korumanızı sağlayacaktır. Nasıl kullanabilirim?  Hiçbir şey daha basit olamaz:  - Kartuşu yerleştirin - Daha sonra üzerine nem emici silika jel boncuklar içeren bir filtre yerleştirin.  - Bir valf...

Referans: MICRO-CARBON

Karbon fiber mikrofiber - cam temizliği - 5'li paket

İz veya kalıntı bırakmadan camlarda kusursuz sonuçlar için tasarlanmış karbon fiber mikrofiberimizle temizliğinizi optimize edin. Gelişmiş karbon fiber teknolojisi sayesinde bu ultra yumuşak mikrofiber toz, kir ve parmak izlerini etkili bir şekilde yakalarken su ve temizlik ürünlerinin izlerini ortadan kaldırır. Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir, en...

Referans: 818-220V

USB 3.0 adaptör şarj cihazı

USB 3.0 adaptör şarj cihazı - 5V = 2A (Maks) GİRİŞ: 100-240V - 50-60 Hz - 0,5A ÇIKIŞ: 5V = 2A 1048-CABLEUSB kablomuzla uyumludur, 818 ön cam ısıtıcımız, 1048 LED UV lambamız, LAMPE-3 ve LAMPE-F farımız için kullanılabilir.

Referans: ASP-20-FLEXIBLE

ASP-20-PACK taşınabilir pilli süpürge için esnek hortum

Taşınabilir akülü süpürgeler için esnek hortum, ASP-20-PACK ' inizin manevra kabiliyetini ve verimliliğini artırmak için temel aksesuardır. Esnek, uzatılabilir tasarımı sayesinde bu hortum, ulaşılması zor alanlara kolay erişim sağlarken eforu azaltır, temizlik seanslarınızı daha verimli ve daha az kısıtlayıcı hale getirir. Özellikler : - ASP-20-PACK...

Referans: LAMPE-3

Uzun ömürlü manyetik LED lamba - 3 aydınlatma seviyesi - 200 Lümen

Bu sağlam ve çok yönlü manyetik LED ışık ile en dar çalışma alanlarını bile aydınlatın. Uzun ömürlü olacak şekilde tasarlanan bu ürün, profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılamak için güçlü ve ayarlanabilir parlaklık sunar. Teknik özellikler: Özerklik: 3 saat. Lümen: 200. Şarj: USB-C.

Referans: ASP-2024

76L araba üzerinde ıslak ve kuru süpürge - 2 motor - Maksimum güç 2400W

El arabası üzerinde ıslak ve kuru süpürge. Maksimum 2400 W güce kadar iki motor, 77 litrelik depo kapasitesi ve daha fazla rahatlık için bir tutamak. Profesyonel temizlik için idealdir. Gürültü seviyesi: 67 dB(A TEKNİK ÖZELLİKLER - çift motorlu emiş - Gerilim: 220-240V - Frekans : 50 Hz - maksimum güç: 2400 W - Güç : 2050 W - vakumlu soğutma - Vakum:...

Referans: G-C0

Doğal lateks izolasyon eldivenleri, bal rengi, kontursuz manşet

Elektrik tehlikelerine karşı optimum koruma sağlamak için özel olarak tasarlanmış doğal lateks yalıtım eldivenlerimizle gerilim altında çalışırken güvenliğinizi sağlayın. En katı standartlara uygun olan bu eldivenler, güvenilir yalıtımı ve aşırı koşullara karşı daha fazla direnci garanti eder. Uyumluluk ve Standartlar : EN 60903 : 2003 - Avrupa...

Referans: ASP-20-FILTRE

ASP-20-PACK taşınabilir pilli süpürge için filtre

ASP-20-FILTRE filtre, ASP-20-PACK süpürgenizin verimliliğini korumak için gerekli bir aksesuardır. Toz ve ince partiküllerin optimum şekilde filtrelenmesini sağlayarak cihazın ömrünü uzatırken yüksek performanslı emişi garanti eder. Özellikler : Uyumluluk: ASP-20-PACK pille çalışan süpürge Etkili filtreleme: Daha temiz hava için ince partikülleri...

Referans: BOS8LED

Ekonomik göçük giderme lambası

Doğru ve etkili göçük onarımı içintemel araç! Yansıtıcı sistemi sayesinde bu lamba deformasyonları net bir şekilde gösterir ve operatöre mükemmel göçük giderme için hassas bir kılavuz sağlar. - Optimum görünürlük için güçlü LED aydınlatma. - USB güç kaynağı - 5V giriş voltajı, birçok güç kaynağı ile uyumludur. - Esnek ve rahat kullanım için 1,5 metre...

Referans: TAP-C0V2

Elektrik işleri için yalıtım örtüsü - SINIF 0

Elektrikli araçlar ve diğer elektrikli ekipmanlar üzerinde çalışmayı daha güvenli hale getirmek için özel olarak tasarlanmış CLASS 0 yalıtım battaniyemiz ilekendinizi elektrik tehlikelerine karşı etkili bir şekilde koruyun. Bu battaniye optimum yalıtım sağlar ve kuru bir ortamda çalışırken operatörü elektrik çarpmalarından korur. Avantajlar : Hafif:...

Referans: ASP-20-BAT

ASP-20-PACK el tipi pilli süpürge için pil

20V - 4Ah Lityum akü (REF. ASP-20-BAT), ASP-20-PACK el tipi süpürgenize uzun süreli özerklik kazandırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Lityum-iyon teknolojisi sabit güç ve hızlı şarj sağlayarak yoğun kullanım için idealdir. Özellikler : Uyumluluk: ASP-20-PACK pille çalışan süpürge Lityum-iyon teknolojisi: hafıza etkisi yok ve düşük kendi kendine...